„Állatbarát” készítmények


„Állatbarát” készítmények

„Állatbarát” készítmények

Az Oriflame büszke arra, hogy termékeinek előállítása során régóta és következetesen figyel az állatokra. Kozmetikai készítményeink előállításához kizárólag „állatbarát” anyagokat használunk fel.
Az Oriflame a kozmetikai készítményeihez nem használ fel állati eredetű hatóanyagokat, sem halott állatból származó anyagokat, sem olyanokat, amelyek kinyerése az állatnak fájdalmat vagy sérülést okozna. Kizárólag állati eredetű „melléktermékeket” használunk, például tejet, mézet, lanolint, méhviaszt, amelyek kinyerése semmilyen tekintetben sem veszélyezteti az állatokat.

Kiegészítő termékeink gyártása során sem használunk olyan állati eredetű anyagokat, amelyekhez az állatok bántalmazásával lehet hozzájutni, például bőrt, szőrmét, illetve olyan állatok tollazatát, szőrét és bőrét, amelyeket elsődlegesen ebből a célból tartanak (pl. nerc, nyúl, kígyó). A felhasznált állati szőr kizárólag élő állatokról származik, azok bántalmazása és sérülések okozása nélkül.
Az Oriflame nem teszteli termékeit állatokon. Kozmetikai készítményeink hatóanyagait soha nem teszteltük állatokon, és soha nem adtunk ilyen jellegű tesztelésre vonatkozó megbízást.
Következetesen támogatjuk a kozmetikai termékek és összetevők állatokon történő tesztelésének betiltását.
Örömmel fogadtuk az EU Kozmetikai irányelvének 7. kiegészítését, amely szigorúan szabályozza az állatokon történő tesztelést, megfelelő egyensúlyt teremtve az állatok védelme és a fogyasztók biztonsága között. Ennek megfelelően 2009 márciusától kezdődően tilos a végtermékek és az összetevők állatokon történő tesztelése.
Az Oriflame teljes mértékben támogatja a nem állatokon végzett, alternatív kísérleti módszerek kifejlesztését szolgáló programokat, és örömmel fogadja az ezen ügyben történő előrelépéseket.
Wellness-termékeinkben halból nyert olajat használunk a kiváló Omega-3 tartalma miatt. A halolaj a halfeldolgozó üzemekben melléktermékként keletkezik. Az Omega-3 készítmény kapszula része tengeri eredetű, és hal-zselatinból készül.
Valamennyi beszállítónk is tiszteletben tartja vállalatunk etikai elveit és környezetvédelmi politikáját, és tevékenységét az állatok védelméről szóló rendeletekkel összhangban végzi.

© Oriflame Kozmetika Kft 2011

Reklámok

One thought on “„Állatbarát” készítmények

  1. Visszajelzés: Oriflame, mint kereset | Oriflame rendelés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s